محسن یمینی با اشاره به اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات اضافه تناژ اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری، ۱۶۵۰ مورد تخلف اضافه تناژ در محورهای استان شناسایی و با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است.
وی افزود: با توجه به نقش بار بیش از ظرفیت مجاز در کاهش ایمنی تردد و تخریب بستر و ابنیه فنی راهها، این طرح با جدیت در دستور کار قرار گرفته و در قالب گشتهای مشترک با پلیس راه و انجمنهای صنفی حملونقل کالا، بهویژه در مبادی بارگیری مانند معادن اجرا شده است.
سرپرست اداره ایمنی و ترافیک ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای مازندران تصریح کرد: بر اساس بررسیهای چهار ماه اخیر، ۳۳۰۰ تن بار بیش از ظرفیت مجاز توسط وسایل نقلیه شناسایی و اعمال قانون شده است.
وی با اشاره به محورهای پرتخلف استان از جمله هراز، سوادکوه و ساری–نکا گفت: برای جلوگیری از تکرار تخلف و کاهش خسارت به سرمایه ملی، اقدامات پیشگیرانهای نظیر توقیف وسیله نقلیه در پارکینگ، لغو کارت هوشمند راننده و ناوگان با همکاری پلیس راه در حال اجراست.
یمینی تأکید کرد: با توجه به سهم بالای وسایل نقلیه سنگین در ترددهای روزانه استان، استمرار نظارت و برخورد با تخلفات اضافه تناژ، ضرورتی اجتنابناپذیر برای حفظ ایمنی راهها و زیرساختهای حملونقل است.