پیک کاسپین | دوره آموزشی تخصصی «آشنایی با الزامات صدور پروانه IR دامداری‌ها و کارخانجات لبنی» با حضور مدیرکل دامپزشکی مازندران، کارشناسان و رؤسای ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها به مدت دو روز در یکی از کارخانجات لبنی دارای پروانه صادراتی استان برگزار شد.

پرینت خبر
پیک کاسپین | دوره آموزشی تخصصی «آشنایی با الزامات صدور پروانه IR دامداری‌ها و کارخانجات لبنی» با حضور مدیرکل دامپزشکی مازندران، کارشناسان و رؤسای ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها به مدت دو روز در یکی از کارخانجات لبنی دارای پروانه صادراتی استان برگزار شد.

مدیرکل دامپزشکی استان مازندران در حاشیه این دوره گفت: ارتقای دانش فنی و عملیاتی عوامل نظارتی و تولید، کلید عبور از چالش‌های صادراتی و تسهیل فرآیندهای مربوطه است.

حمزه آقاپور کاظمی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر جهش تولید و نقش صادرات در شکوفایی اقتصادی افزود: دامپزشکی مازندران با توانمندسازی واحدهای تولیدی و نظارتی، مسیر افزایش کمی و کیفی صادرات محصولات دامی و لبنی را هموار خواهد کرد.

وی برگزاری این دوره‌ها را اقدامی مؤثر در استانداردسازی تولید و تضمین سلامت محصول دانست و تصریح کرد: در این دوره، آخرین الزامات ملی و بین‌المللی از جمله شرایط دامداری‌های گاو شیری، استانداردهای کارخانجات لبنی و سیستم‌های تضمین کیفیت نظیر GMP و HACCP مورد آموزش قرار گرفت.

آقاپور کاظمی بیان داشت: در این دوره علاوه بر مباحث تئوری، ممیزی عملی در کارخانه میزبان نیز انجام شد تا شرکت‌کنندگان به صورت کاربردی با دستورالعمل‌ها و نحوه اجرای آن‌ها آشنا شوند.