سرپرست جهاد کشاورزی بهشهر گفت: ۴۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی شهرستان بهشهر شناسایی شد.

پرینت خبر
پیک کاسپین | سرپرست جهاد کشاورزی بهشهر گفت: با شناسایی ۴۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در بهشهر از ابتدای سال، گشت‌های امور اراضی به صورت مستمر و روزانه در حال پایش اراضی کشاورزی این شهرستان هستند.

سمیه حسنی با اشاره به اهمیت حفظ اراضی کشاورزی به عنوان بستر تولید و امنیت غذایی، اعلام کرد که گشت‌های امور اراضی به منظور جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز، به طور منظم در حال فعالیت هستند.

سرپرست جهاد کشاورزی بهشهر با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفان، اظهار داشت: حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی یک ضرورت است و با هرگونه اقدام غیرقانونی در این زمینه برخورد جدی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی، تهدیدی جدی برای امنیت غذایی و توسعه پایدار به شمار می‌رود و نیازمند توجه ویژه و اقدامات پیشگیرانه است.