پیک کاسپین | مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: برداشت انار از هزار هکتار باغهای بهشهر آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۸ هزار تن انار از ۲۷ رقم مختلف برداشت شود.

پرینت خبر
پیک کاسپین | مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: برداشت انار از هزار هکتار باغهای بهشهر آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۸ هزار تن انار از ۲۷ رقم مختلف برداشت شود.

سمیه حسنی اظهار داشت: برداشت انار از بیش از هزار هکتار از باغات شهرستان بهشهر آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن انار با ارزش اقتصادی ۸۲۵ میلیارد تومان از این باغات برداشت شود.

وی افزود: در شهرستان بهشهر ۲۷ رقم مختلف انار کشت می‌شود که ارقام شکر ترش و ملس از معروفترین و پرمحصول‌ترین آن‌ها هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر با اشاره به مزایای ارقام بومی انار بهشهر گفت: این ارقام علاوه بر کیفیت ممتاز، به کم‌آبی نیز مقاوم هستند که این ویژگی در شرایط فعلی بسیار حائز اهمیت است.

بر اساس این گزارش، باغات انار بهشهر در روزهای آغازین پاییز جلوه‌ای سرخ و چشم‌نواز به خود گرفته و کشاورزان منطقه با شور و نشاط فراوان برداشت این محصول ارزشمند را آغاز کرده‌اند.

شهرستان بهشهر با دارا بودن بیش از هزار هکتار باغ انار، یکی از قطب‌های اصلی تولید این محصول در استان مازندران به شمار می‌رود و محصولات آن به دلیل کیفیت بالا در بازارهای داخلی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.