وی به موضوع تأمین علوفه و خوراک دام اشاره کرد و گفت: با توجه به وابستگی به واردات نهادههای دامی، توسعه کشت گیاهان علوفهای و بهینهسازی تولید علوفه با توجه به شرایط آب و هوایی مازندران از اهمیت ویژهای برخوردار است.
توسعه بیمه های حمایتی برای جبران خسارت
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی با اشاره به حمایت اقتصادی از دامداران افزود: ناپایداری قیمت محصولات دامی از جمله شیر، گوشت و تخممرغ یکی از چالشهای این حوزه است که نیازمند راهکارهای تنظیم بازار است.
وی همچنین توسعه بیمههای حمایتی برای جبران خسارات ناشی از بیماریها یا بلایای طبیعی را ضروری دانست.
نگهدار، بر جذب حداکثری تسهیلات مکانیزاسیون برای نوسازی تجهیزات دامداریها و مرغداریها در راستای بهبود بهرهوری و لزوم ترویج و توسعه فناوری و دانش روز تأکید کرد.
وی همچنین آموزش دامداران در زمینه انتقال یافتههای روشهای نوین پرورش دام و مدیریت مزرعه را ضروری دانست.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی هم با اشاره به اهمیت هماهنگی بین بخشی، هماهنگی معاونت بهبود تولیدات دامی با معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مدیریت ترویج سازمان و همچنین هماهنگی اداره عشایری استان با معاونت بهبود تولیدات دامی برای توسعه پایدار دامداری در مناطق روستایی و عشایری را خواستار شد.
وی همچنین بر تغییر الگوی مصرف و بازاررسانی با استفاده از استارتآپهای فروش آنلاین و عرضه مستقیم محصولات بهداشتی روستایی و عشایری، لزوم برنامهریزی جهت آمادگی شهرستانها برای بحرانها (سیل، خشکسالی)، توسعه همزمانسازی فحلی و مدیریت تولید مثل در دام سبک و توسعه پلاککوبی دام تأکید کرد.