پیک کاسپین | مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، گفت: بنای تاریخ شهرداری و باغ شاه در پارک ملت بهشهر به موزه مسکوکات تبدیل می‌شود.

پرینت خبر
پیک کاسپین | مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، گفت: بنای تاریخ شهرداری و باغ شاه در پارک ملت بهشهر به موزه مسکوکات تبدیل می‌شود.

حسین ایزدی در جلسه توسعه گردشگری که در شهرداری بهشهر برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان بهشهر یکی از قطب‌های گردشگری در شرق مازندران و کشور است. طبیعت بی‌نظیر و بناهای تاریخی بیشمار از ظرفیت‌های آن است که شاید تا کنون به طور شایسته معرفی نشده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان این مطلب که با حمایت استاندار توانستیم در منطقه نمونه گردشگری مهربان رود زیرساخت در خور و شایسته‌ای را ایجاد کنیم، افزود: مرمت بنای تاریخی صفی آباد شروع شده و امیدواریم در دهه فجر میزبان مردم شریف مازندران و کشور باشیم.

او با اشاره به واگذاری بنای شهرداری بهشهر به همت شهرداری بهشهر و مردم خوب این شهرستان این بنا و باغ شاه در پارک ملت به موزه مسکوکات تبدیل خواهد شد.

ایزدی، واگذاری بنای شهرداری بهشهر را اتفاقی مبارک برای مردم استان و کشور برشمرد و تصریح کرد: انتقال اداره شهرستان از بنای تاریخی چشمه عمارت و تبدیل آن به خانه صنایع‌دستی نشانه‌های خوبی برای تبدیل واقعی شهرستان بهشهر به یک قطب گردشگری تاریخی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از انجمن‌های فعال، مردم علاقه‌مند به حوزه میراث‌فرهنگی و تمام مسئولان شهرستان به عنوان بازوی قدرتمندی برای حفظ و احیا بناهای تاریخی، یاد کرد.