پیک کاسپین - یوسفی | مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چالوس گفت: در راستای صیانت از حقوق بیت‌المال و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی، یک فقره حکم قطعی و هفت فقره دستور قضایی تبصره ۲ در روستاهای گویتر و گلکای بخش مرزن‌آباد اجرا شد.

پرینت خبر
پیک کاسپین – یوسفی | مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چالوس گفت: در راستای صیانت از حقوق بیت‌المال و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی، یک فقره حکم قطعی و هفت فقره دستور قضایی تبصره ۲ در روستاهای گویتر و گلکای بخش مرزن‌آباد اجرا شد.

غلامعلی رضوی زاده این اقدامات را شامل تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در سطح وسیعی از اراضی این منطقه عنوان کرد و اظهار داشت:  با حضور مقامات قضایی و انتظامی، یک فقره حکم قطعی و هفت فقره دستور قضایی تبصره ۲ در روستاهای گویتر و گلکاه بخش مرزن‌آباد به اجرا در آمد.

وی ادامه داد: احکام اجرا شده شامل تخریب چهار بنای در حال ساخت و سه قطعه دیوارکشی به مساحت تقریبی ۲۰ هزار مترمربع بوده است که  این ساخت‌وسازها به صورت غیرقانونی در اراضی روستاهای مذکور انجام شده بود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چالوس گفت:  هدف از اجرای این احکام، جلوگیری از ادامه ساخت‌وسازهای غیرمجاز، حفظ کاربری اراضی کشاورزی و منابع طبیعی، و صیانت از حقوق بیت‌المال عنوان شده است.